Kako postati psihički i tjelesno zdrav ako u djetinjstvu nismo dobili dovoljno roditeljske ljubavi, topline, ili sigurnosti? Što učiniti ako smo se izgubili u emocionalnoj ambivalenciji?

Ova radionica će predstaviti osnovne principe autonomnog traininga, načina rada koji može pomoći u vladanju snažnih emocija koje osjećamo zbog gubitaka iz djetinjstva.

Radionica će se održati u ponedjeljak, 3. srpnja u 19. sati na Zagrebačkoj ulici 10 u Puli.

Prezenter: Profesor Dr Bojan Godina, Autonomi trainer i Supervizor

Ruka Podrške - Bojan GodinaDr. Bojan Godina je studirao teologiju, opću pshoterapiju i znanost ponašanja. Specializirao se u različitim granama psihologije kao što je to medijska psihologija, psihosomatika (Autonomitraining) i psihotraumatologija. Dr. Godina predaje na Sveučilištu Friedensau i na Advent Kindegarten Insitutu u Dresdenu (Njemačka) te na Teološkom sjemeništu i School of Education u Bogenhofenu (Austrija). Dugogodišnji je voditelj sveučilišnog instituta za kulturno relevantnu komunikaciju i oblikovanje vrijednosti. Dr. Godina vodi vlastitu praksu psihološkog savjetovanja i popularan je govornik na različite skupove. Njegova su predavanja uvjek lijepo primljena ne samo zbog bogatog znanja i iskustva koje je stekao, već i zbog entuzijazma koji zrači iz svake njegove riječi.

Radi ograničenog broja sudionika potrebne su rezervacije mjesta. Možete se prijaviti u Savjetovalištu tokom radnog vremena, na telefon ili na e-mail na našoj kontaktnoj stranici.