Helping hand - Ruka Podrške - FB5. svibnja 2022 smo otvorili ovaj jedinstevni centar za podršku i savjetovanje. Tim stručnjaka koji uključuje doktore medicine, socijalni radnik i teolog koji nude podršku i besplatnu pomoć svim dobnim skupinama. Pomoć pružamo na polju zdravlja, međuljudskih odnosa, odgoja djece i duhovnosti.

Savjetovalište uživa potporu grupe posvećenih i iskusnih voluntera pod vodstvom stručnog tima: Mth. Mišo Hvaran, pastor; Dr. Sc. Zlatko Pavlović, MD forenzična psihijatrija, interna medicina; Dr. Roberta Katalčić, medicina, MTS. i Dr. Lidija Godina, PhD socijalna psihologija, MA socijalni rad. Vanjski suradnik: Dr. Bojan Godina, Phd psihologija.

Vrata našeg ugodnog prostora su otvorena za sve građane kojima je potreban diskretan i besplatan savjet kao i podrška na području zdravstvenih, psiholoških i društvenih potreba. Čast nam je biti na raspolaganju našim korisnicima.

Ovo je izvjestaj koji je objavila TV Nova iz Pule o otvaranju našeg centra:

 

Nešto više o otvorenju također možete pročitati u Glasu Istre, a slike sa otvorenja Centra za podršku i savjetovanje možete vidjeti ovdje: