Izrazito nam je drago što vas možemo pozvati na prvi Festival zdravlja u organizaciji Centra za savjetovanje i podršku „Helping Hand – Ruka Podrške“. Cilj organizacije ovog festivala je nastavak promicanja važnosti cjelovitog zdravlja kao jedne od glavnih vrijenosti našeg Centra. Kroz vikend stručni će predavači držati radionice i predavanja na području fizičkog i mentalnog zdravlja. Neke od tema kojih će se govornici doticati biti će prehrana i post za regeneraciju organizma i za mentalno zdravlje, antikancerogeni čimbenici prehrane, izvori sreće, zadovoljstva i ispunjenog života.

Festival će se održati od 31. svibnja do 2. lipnja 2024. godine u novootvorenom poduzetničkom centaru COWORKING PULA, na lokaciji Ulica Marka Marulića 5 u Puli.

Festival zdravlja - predložak

Glavni govornik ovoga festivala dr. Dragan Ivanov kroz dugo iskustvo koristi zdrava, biljnu prehranu kao dio njegovog osnovnog terapijskog protokola uz još mnoge prirodne elemente koji doprinose zdravlju, kao što su svježi zrak, kretanje, izlaganje suncu i autofagija, čime liječi mnoge suvremene bolesti. A kao pionir u istraživanju i promociji vegeterijanstva uspostavio je i zanimljivu vezu s prvakom u tenisu Novakom Đokovićem. Kakvu vezu, pitate se? Dođite i saznajte. 🙂

Uz dr. Ivanova radionce će držati magistrica nutricionizma Željka Kunoš-Anjum i magistar kulturologije Vlado Havran.  Više informacija o svim govornicima preuzmite u PDF letku ili pročitajte u nastavku dolje.

Prijavite se još danas!

Prijavnica: https://forms.gle/vPuB7SrsLZnMbcqw7

Festival zdravlja - govornici dr. Ivanov

Festival zdravlja - govornici Željka

Festival zdravlja - govornici Vlado